Vilkår og betingelser for bruk

Personvern og tjenestevilkår

Tjeneste-, Salgs og Leveringsvilkår

Vilkårene er generelle for alt salg av varer og tjenester gjennom Kursleverandøren sine systemer. Forbrukerkjøp er blant annet regulert i forbrukerkjøpsloven, angrerettloven, markedsføringsloven, personopplysningsloven, e-handelsloven og kredittkjøpsloven. Der det i disse salgsbetingelsene stilles krav til skriftlighet, er dette oppfylt ved bruk av e-post, tekstmelding til mobiltelefon (SMS), brev, telefaks e.l.

Gratistjenestene på Kursleverandoren.no har ingen garanti og kan endres eller fjernes uten varsel.

Kundeforholdet til Kursleverandøren oppstår når du ved et kjøp av vare eller tjeneste godtar disse tjeneste-,salgs- og leveringsvilkårene, samt personvernretningslinjene. Fullført og bestått kurs eller test utløser kjøpet.

Betaling

Betaling for varer og tjenester skjer via faktura du får tilsendt på e-post. Ønskes faktura tilsendt per post påløper et fakturagebyr på kr 49,- + MVA. Faktura har rimelig betalingsforfall. Det kan påløpe lovbestemt forsinkelsesrente ved forsinket betaling. Ved manglende betaling vil kravet, etter forutgående varsel, bli sendt til inkasso.

Reklamasjon

Vanlig rett til reklamasjon gjelder.

Pris

Alle priser er oppgitt ekskl. mva og ekskl. evt. frakt/porto. Kursleverandøren står fritt til å endre priser og rabatter uten forvarsel.

Forbehold

Vi reserverer oss for eventuelle skrivefeil. Kursleverandøren tar ikke ansvar for tekniske feil, eller konsekvenser av tekniske feil, på løsninger involvert i kjøpsprosessen eller tjenesten i sin helhet som påvirker varen/tjenesten som tilbys.

Personvern

Data som samles inn

Når du er inne på sidene våre samler vi bare data som trengs for å kunne lage statistikk over hvor mange som er inne på sidene, hvilke spesifikke sider som er mer populære enn andre, når på døgnet du er inne, hvilken IP-adresse du har, hvilken nettleser du har osv. Ingen opplysninger om deg personlig blir lagret.

Når du kjøper innhold og tjenester på nettstedet blir du bedt om en del personlig informasjon som for eksempel navn, adresse, telefonnummer og epost. Disse opplysningene blir er trygt oppbevarte hos Kursleverandøren. Opplysningene blir kun brukt i Kursleverandørens kundeforhold til deg som kunde, og er nødvendige for at vi skal kunne gjennomføre våre forpliktelser overfor deg.

Dataene som samles inn blir brukt i statistikk for intern bruk. Dataene er da anonyme og det er ikke mulig å identifisere deg som person ut fra statistikken. Vi bruker denne statistikken til å utforme nye produkter og forbedre oss på alle områder.

Kursleverandøren har plikt til å behandle dine personopplysninger i samsvar med personopplysningsloven. Loven håndheves av Datatilsynet.

Kursleverandøren er ikke ansvarlig for data som eksterne nettsider, linket til/fra på disse nettsidene, samler inn.

Tilgang til informasjonen

For å sikre oss at behandlingen av opplysninger hos oss skjer på en sikker måte, er det kun spesielt godkjente personer hos Kursleverandøren som har tilgang til informasjonen du gir oss. Antallet ansatte med slik godkjenning er begrenset. Adgangen til informasjon er sikret med adgangskontroll og passord. Vi benytter oss av avansert teknologi for å hindre at uvedkommende kommer inn på våre systemer.

Vi oppbevarer informasjon om ditt kundeforhold til oss så lenge loven pålegger oss og så lenge du har et kundeforhold til Kursleverandøren. Du kan når som helst, etter at varen/tjenesten er levert, be om at dine data slettes.

Ved å godkjenne disse betingelsene aksepterer du at vi kan benytte deres firma og firmalogo som referanse, samt at vi kan sende deg epost med nyheter informasjon o.l. Dersom dette ikke ønskes ber vi deg sende oss en e-post om dette.

Nyhetsbrev

Ved å akseptere disse betingelsene godkjenner du også at vi fra tid til annen kan sende nyhetsbrev. Du kan når som helst melde seg av nyhetsbrevet.